En curs
Arxiu

NOTÍCIES 2011

   

Inici nou curs

   
    (6 setembre de 2011)    
         
   

El proper 8 de setembre comença el nou curs de la Coral Mareny amb molts canvis. D'una banda, el nou director, un jove premiarenc a qui s'imposa el repte de mantenir la qualitat de la nostra coral. D'altra banda, nous cantaires vindran a cantar amb nosaltres, nous aires que sempre són benvinguts a la nostra coral. També hi ha alguns antics cantaires que després de l'últim curs van decidir deixar la coral. Molts d'ells portaven molts anys a la coral i ara deixen un petit buit que esperem omplir amb la mateixa ilusió i empenta que ells aportaven.

Així doncs, la Coral Mareny es renova i afronta una nova etapa amb molta energia i ganes d'assolir nous projectes, amb l'ambició de continuar avançant i fent grans obres entre bons amics per aportar un granet de sorra a la vida del nostra poble i el nostre país.

Benvinguts al nou curs, anem a cantar!

 

   
    Per Deixar comentaris prem el següent botó:       

 

   

CONCERT Càrmina Burana

   
    (7 de maig 2011)    
         
   

El passat 7 de Maig de 2011 vam estrenar, juntament amb la Coral Xalesta i alumnes de les corals infantils EMM Victòria dels Àngels de Sant Cugat i Xic Estel de Vilassar de Dalt, el Carmina Burana de Carl Orff al teatre La Massa. El conjunt es completava amb el grup Percussions de Barcelona, els pianistes Mª Lourdes i Lluís Pérez Molina i els solistes Isabel Juaneda (soprano), Tomàs Maxé (baríton) i Oriol Rosés (Contratenor).

El Carmina Burana era un projecte quehavíem estat preparant durant més d'un any amb molta il·lusió i el resultat va valer la pena. Cantaires, músics i públic vam disfrutar d'un concert de gran qualitat musical i la seva execució, després de tants nervis i esforços, va resultar encara millor del que havíem somiat.

A més a més, aquest concert va ser l'últim del director Joaquim Miranda amb la Coral Mareny. La coral li va dedicat un emotiu comiat audiovisual, cantant el Rosa de Bardissa i amb una projecció d'imatges de tots els anys que en Joaquim ha passat amb nosaltres.

 

   
    Per Deixar comentaris prem el següent botó:       

 

   

CONCERT al Centre Catòlic de Sants

   
    (20 de gener 2010)    
         
   

Aquest diumenge dia 24 de gener a les 18:30 concert de la Coral Xalesta i la Coral Mareny juntament amb la cobla Bisbal Jove al centre catòlic de Sants (C/ Antoni Capmany, 72 de Barcelona) a continuació podeu veure el programa del concert.

   
    Per Deixar comentaris prem el següent botó:       

 

   

SOPAR DE REIS

   
    (16 de gener 2010)    
         
   

Un any més, el passat dissabte vam disfrutar del tradicional sopar de reis. Aquest any amb una novetat especial: Vam disfrutar de les millors cuineres i cuiners del món. Si, si ho heu sentit bé, els millors del món, encapçalats pels magnífics primers plats els van preparar les sopranos i seguits pels segon plat preparat per les contralts i com no podia ser menys han estat delicioses i no ens deixarem de parlar les delicioses postres dels homes de la coral.

Els regals de reis com cada any diversos i variats.

 

   
    Per Deixar comentaris prem el següent botó:      

 

Francesc i Benet Artigues 22, Vilassar de Dalt. (08339) ----- Correu electrònic: coralmareny@coralmareny.com